Loungefest 2024: Het Festival dat je Niet Wilt Missen!

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor festivals! Een van de meest spannende evenementen dit jaar is Loungefest 2024. Op 12 en 13 juli wordt het prachtige Oosterduinse Meer in Noordwijkerhout omgetoverd tot het decor voor dit bruisende muziekfestival. Wat ooit begon als een klein initiatief van een groep vrienden, is inmiddels uitgegroeid tot een evenement dat niet meer weg te denken is uit de regio. Dit jaar kun je genieten van optredens van onder andere Babylon Circus, Goldkimono en Lov3less.

Loungefest biedt een unieke ervaring waar muziek, ontspanning en gezelligheid samenkomen. Of je nu een doorgewinterde festivalganger bent of voor het eerst een festival bezoekt, Loungefest belooft een onvergetelijke tijd voor iedereen. Lees verder om alles te weten te komen over dit fantastische festival!

FAQ

Wat is Loungefest?

Loungefest is een jaarlijks muziekfestival dat plaatsvindt aan het Oosterduinse Meer in Noordwijkerhout. Het festival is enkele jaren geleden opgezet door een groep vrienden en is sindsdien uitgegroeid tot een serieus evenement met een indrukwekkende line-up van artiesten.

Wanneer vindt Loungefest 2024 plaats?

Loungefest 2024 vindt plaats op 12 en 13 juli.

Waar wordt het festival gehouden?

Het festival wordt gehouden aan het Oosterduinse Meer in Noordwijkerhout. Deze locatie biedt een prachtig natuurlijk decor voor het evenement.

Wie treden er op tijdens Loungefest 2024?

De line-up van Loungefest 2024 omvat onder andere optredens van Babylon Circus, Goldkimono en Lov3less. Verwacht een mix van verschillende muziekgenres en een geweldige sfeer!

Wat zijn de openingstijden van het festival?

De exacte openingstijden worden nog bekendgemaakt, maar doorgaans opent het festival in de middag en gaat het door tot laat in de avond.

Is Loungefest geschikt voor kinderen?

Loungefest is een gezinsvriendelijk festival. Er zijn verschillende activiteiten en voorzieningen die speciaal zijn afgestemd op kinderen, zodat ook de jongste bezoekers een geweldige tijd kunnen hebben.

Hoe koop ik tickets voor Loungefest 2024?

Tickets voor Loungefest 2024 zijn te koop via de officiële website van het festival. Wees er snel bij, want de kaarten zijn populair en kunnen snel uitverkocht zijn!

Wat voor faciliteiten zijn er op het festivalterrein?

Het festivalterrein is uitgerust met diverse faciliteiten waaronder eet- en drinkstands, toiletten, EHBO-posten en merchandise shops. Er zijn ook speciale chillzones waar je even kunt ontspannen tussen de optredens door.

Samenvatting

Loungefest 2024 belooft een hoogtepunt van de zomer te worden met een geweldige line-up en een adembenemende locatie. Op 12 en 13 juli wordt het Oosterduinse Meer het toneel voor dit fantastische muziekfestival waar plezier en ontspanning centraal staan. Met optredens van artiesten als Babylon Circus, Goldkimono en Lov3less is er voor ieder wat wils. Het festival biedt niet alleen muziek, maar ook een geweldige sfeer en diverse faciliteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Zorg dat je erbij bent en koop je tickets op tijd!

Zin om na een dag vol muziek en plezier te ontspannen in een comfortabele omgeving? Bij Bungalowverhuur ‘t Lappennest in Noordwijk ben je aan het juiste adres. Boek je verblijf en geniet van een onvergetelijk festivalweekend!

We hopen je te zien bij Loungefest 2024 voor een zomer vol muziek en plezier!

×

Hallo!

Stel je vraag aan onze receptie

× Kan ik u helpen?