OMGEVING

Vanuit ons familiepark kunt u alle kanten op. Winkelen, wandelen, sporten, cultuur snuiven, bioscoop bezoeken of uitgaan in een van de vele uitgaansgelegenheden in Noordwijk.

In Noordwijk kunt u een middagje vertoeven in de zon op een van de vele terrasjes die Noordwijk te bieden heeft. Een middagje aan het strand of een middag wandelen in het uitgestrekt bos-, duingebied voor ieder wat wils. Voor de kinderen Kids Zoo in Noordwijkerhout of het Linneaushof in Bennebroek.

In het voorjaar kunt u de fiets pakken en langs de gekleurde bloemenvelden fietsen of een bezoekje plegen aan het Keukenhof in Lisse.

De grote omliggende steden zijn leuk om te bezoeken;

In Leiden raden wij u aan om de winkelstraat (Haarlemmerstraat) te bezoeken om een uitgebreide middag lekker te shoppen om in de avond lekker te gaan dineren in een van de vele restaurants die Leiden te bieden heeft. Voor een informatieve middag kunt u het museum Naturalis of Corpus bezoeken.

Wilt u naar Amsterdam is het leuk om een bezoekje te doen aan Madame Tussauds, Anne Frank huis of het dierenpark Artis. Voor de sportieve mensen is het leuk om een bezoekje te brengen aan Ajax Amsterdam.

In Den-Haag kunt u uitgebreid shoppen in de uitgestrekte winkelstraat. Kunt u een bezoekje doen aan Madurodam.

WAT ONZE GASTEN ZEGGEN

HUISDIEREN

In onze bungalows zijn max. 2 huisdieren toegestaan. Neem eerst contact met ons op als u meer huisdieren heeft.

Het hondenstrand is gelegen in Noordwijk: van afslag 1 in zuidelijke richting tot aan de rand van de gemeente Katwijk is dit strand speciaal voor honden opgezet.

Honden zijn het hele jaar door hier welkom. Honden hoeven niet aangelijnd te zijn op het strand, maar hier geldt wel een opruimplicht.

Boek een Bungalow

Bent u geïnteresseerd in het huren van een van onze vakantiebungalows? Bel ons via 0252 376 388 of gebruik ons contactformulier voor meer informatie. Klik op de knop "online boeken" voor prijzen en beschikbaarheid.

AFSTANDEN

Actueel Weer

Your monthly usage limit has been reached. Please upgrade your Subscription Plan.

°C
km/h