Welkom bij de blog van Bungalowverhuur ‚t Lappennest in Noordwijk! In dit artikel delen we alle details over de aankomende Ibiza Markt en Festivals in Noordwijk in 2024. Deze evenementen zijn een perfecte gelegenheid om de unieke Ibiza-sfeer te ervaren zonder het vliegtuig naar de Balearen te nemen. Lees verder voor alles wat je moet weten over data, openingstijden, locatie en meer!

Data Ibiza Festivals Noordwijk 2024

De Ibiza festivals vinden plaats op de volgende data:

  • Donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 mei 2024
  • Zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024
  • Zaterdag 27 en zondag 28 juli 2024

Zet deze data in je agenda en maak je klaar voor een zomers feest vol kleur, muziek en heerlijke marktkraampjes!
We hebben al twee fantastische Ibiza Festivals achter de rug in Noordwijk dankzij het prachtige weer. Bezoekers genoten van de zon en de vrolijke sfeer, wat het evenement nog specialer maakte. Dit succes belooft veel goeds voor de komende festival in juli 2024.

Openingstijden Ibiza Festivals Noordwijk

Het Ibiza Festival in Noordwijk is dagelijks geopend van 12.00 tot 19.00 uur. Deze ruime openingstijden geven je voldoende tijd om alle kraampjes te bezoeken, deel te nemen aan activiteiten en te genieten van het zomerse weer aan zee.

Locatie Ibiza Festival Noordwijk

De locatie van het Ibiza Festival in Noordwijk is de prachtige Koningin Wilhelmina Boulevard en de Oranje Promenade. De hele boulevard wordt speciaal voor het festival afgesloten, zodat bezoekers alle ruimte hebben om in een ontspannen sfeer rond te struinen en de diverse Ibiza-artikelen te bewonderen. Dit maakt de locatie perfect voor een gezellig dagje uit aan de kust.

Wat kun je verwachten op de Ibiza Markt?

De Ibiza Markt in Noordwijk is een ware traktatie voor de zintuigen. Verwacht kleurrijke kraampjes met een breed scala aan producten zoals:

  • Handgemaakte sieraden
  • Bohemian kleding en accessoires
  • Lekkere hapjes en drankjes
  • Muziek en entertainment in Ibiza-stijl
  • Workshops en activiteiten voor jong en oud

Of je nu op zoek bent naar een uniek souvenir, je garderobe wilt aanvullen met bohemian items, of gewoon wilt genieten van de feestelijke sfeer, de Ibiza Markt biedt voor ieder wat wils.

Parkeren Ibiza Markt Noordwijk

Je kunt de auto parkeren op het parkeerterrein van Parkeerveld Wantveld. Van maandag t/m zondag van 9:00 tot 21:00 uur geldt op Parkeerveld Wantveld in Noordwijk betaald parkeren. Je kunt er zo lang parkeren als je wilt. De eerste twee uur kost je € 1,00 per uur. Daarna € 2,00 per uur. Een dagkaart voor het parkeren op Parkeerplaats Wantveld kost tussen 1 april en 30 september € 15. Vanaf 1 oktober tot en met 31 maart kost het € 10 per dag.

Kosten Ibiza Markt

Een groot pluspunt van de Ibiza Markt in Noordwijk is dat de toegang gratis is! Dit maakt het evenement toegankelijk voor iedereen. Of je nu een lokale bewoner bent of een toerist, je bent van harte welkom om deel te nemen aan de festiviteiten zonder enige kosten.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Is de Ibiza Markt geschikt voor kinderen? Ja, de Ibiza Markt is een gezinsvriendelijk evenement. Er zijn vaak workshops en activiteiten speciaal voor kinderen.

2. Kan ik betalen met pin bij de kraampjes? De meeste kraampjes accepteren tegenwoordig pinbetalingen, maar het is altijd handig om wat contant geld mee te nemen voor de zekerheid.

3. Zijn er eet- en drinkgelegenheden op het festival? Ja, er zijn strandpaviljoens, restaurants waar je kunt genieten van verschillende lekkernijen en verfrissende drankjes.

Samenvatting

Het Ibiza Festival in Noordwijk is een niet te missen evenement voor iedereen die van een zomerse sfeer, bohemian producten en gezelligheid houdt. Met festivals gepland in mei, juni en juli, biedt het volop mogelijkheden om de unieke Ibiza-vibe te ervaren aan de Nederlandse kust. De gratis toegang, prachtige locatie en gevarieerde aanbod maken het een perfect uitje voor jong en oud. Noteer de data en kom genieten van een stukje Ibiza in Noordwijk!

We hopen je snel te zien op de Ibiza Markt en Festivals in Noordwijk 2024! Vergeet niet om je verblijf te boeken bij Bungalowverhuur ‚t Lappennest voor een comfortabele en gezellige overnachting vlakbij het festival.

×

Hallo!

Stel je vraag aan onze receptie

× Kan ik u helpen?